Werken bij Rijkswaterstaat

onderliggende pagina's

Werken bij Rijkswaterstaat

De circa 8700 medewerkers bij Rijkswaterstaat werken aan taken die voor Nederland van levensbelang zijn. Als je bij ons aan de slag gaat, staan begrippen als lef, creativiteit en innovatie centraal.

Werken bij Rijkswaterstaat

(Een polderlandschap onder een bewolkte hemel. Beeldtekst: Werk jij mee aan de toekomst van Nederland? Een kustlijn vanuit de lucht. Beeldtekst: Blijven we hoogwater de baas?)

RUSTIGE MUZIEK TOT HET EIND VAN HET PROGRAMMA

(Een sleepboot. Beeldtekst: Zorg jij voor een vlotte doorstroom van de binnenvaart? Maak jij de snelweg klaar voor de zelfrijdende auto?)

(Windturbines langs een dijk. Beeldtekst: Ga jij windmolens vervangen door onderwaterturbines? Een snelweg. Beeldtekst: Ontwerp jij zonnepanelen waarover we kunnen rijden?)

(Een groen ecoduct over een snelweg. Beeldtekst: Zorg jij voor de balans tussen mens en natuur? Een spoorbrug over een rivier bij een stad. Een waterkering. Beeldtekst: Werk samen met de beste specialisten.)

(Het Nederlandse wapenschild op een blauwe achtergrond met daarnaast: Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Beeldtekst: Werken bij Rijkswaterstaat. Verder met Nederland. www.rijkswaterstaat.nl.)

Blog van de stagiair

stevensmit 120px

‘Ik was vaak onderweg om gesprekken te voeren in België en Duitsland’

Steven Smit liep zijn afstudeerstage bij de afdeling Communicatie en Strategie van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland en onderzocht daar samen met Kenneth Triest de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en verschillende grensregio’s.

Meer blogs van stagiairs

Ontmoet onze collega’s

Leer meer over de verschillende functies bij Rijkswaterstaat door kennis te maken met onze collega’s. Bekijk de videopagina voor een kijkje achter de schermen.

Stuur door